planetite i decata

  • Сабота, 15 јули 2017 во 18:30
  • Градски парк (во делот кај крлешките)

Е.К.Р. “Планетите и дацата”, е од единствен ваков вид каде што децата ке се едуцираат преку игра , на начина најразбирлив за нив.
Во првиот дел ќе се прожектира настанувањето на сончевиот систем и планетата земја , истото проследено со експлицитно објаснување на идните астрономи наштте деца презентери.
Во вториот дел вредните детски раце ќе изработуваат модли и предмети од природен пластелин, изработувајќи макети на планетарниот систем како и многу други креативни изработки.
Учесници се децата од Битола и околината. Под менторство на обучен и сертифициран едукатор во НТЦ програмата, со долгогодишно искуство и работа со деца.

Explore Bitola

Bitola Deals

Booking.com

Don't miss

Top Destinations in Bitola

Are you interested to learn about one of the oldest civilizations in Europe?

Top Destinations

Activities in Bitola

Find things to do in Bitola – Discover tourist attractions, schedule tours, plan fun vacation sightseeing activities.

Explore Bitola

Enjoy our rich photo galleries from Bitola and surrounding region

Photo Galleries

About Bitola

Why Bitola?

Top Destinations

Activities

Accommodation

Gallery

Find accommodation in Bitola, Macedonia online. Good availability and great rates! Read hotel reviews and choose the best hotel deal for your stay.

Accommodation in Bitola

Rent a car in Bitola, Macedonia from car rental services which you can find using Rentalcars.com The World's Number 1 Online Car Rental Service.

Rent a car in Bitola

Explore the map of Bitola - Accommodation, Activities, Museums in Bitola, Cultural Heritage, Churches and Monasteries, Mosques and Islamic Architecture...

Map of Bitola

Bitola info

Information on Bitola, Republic of Macedonia

Weather

Bitola Weather forecast (Временска прогноза)

Events

Calendar of events in Bitola

Map

Find locations on map of Bitola

Hotels

Find accommodation in Bitola, online.

Rent a Car

Rent a car in Bitola, Macedonia