Suburban bus station – Bitola

Од приградската автобуска станица во Битола поаѓаат автобуси кои сообраќаат на регионалните линии. Истата е во сопственост на фирмата “Патнички сообраќај – ТРАНСКОП“, АД – Битола

Comments Off on Suburban bus station – Bitola

Rent a Car in Bitola

Rent a Car in Bitola - There are several Car rental services in Macedonia which you can find using Rentalcars.com The World's Number 1 Online Car Rental Service.

Comments Off on Rent a Car in Bitola

End of content

No more pages to load