Безистен – покриен пазар

Home Шопинг во Битола Безистен - покриен пазар

Безистен – покриен пазар – шопинг локација во Битола

  • Адреса: Филип II Македонски, 7000 Битола
  • Вид на продавници: бели пецива, слаткарници, ресторани, туристички агенции, eлектроника и апарати, oблека, обувки, супер маркет, месарница…
  • Платен паркинг во центарот на Битола (првите 15 мин се бесплатни)

bezisten bitola 02

Премиера на музичко-сценска драма “Надеж” – 11ти април, 2019 год

Камерна опера Битола Ве поканува да ја проследите музичко-сценската драма "Надеж" која премиерно ќе биде изведена на 11ти април, 2019 год. во 19:00 часот, во...
Zoo Garden Bitola

Зоолошка Градина

- Advertisment - Booking.com