Вила Дихово

Сместена со село Дихово, релаксирачко село во подножјето на планината Пелистер, Вила Дихово е пријателска, семејна куќа која служи домашна традиционална храна и пијалоци и нуди многу активности на отворено за оние кои сакаат да ги истражуваат планината Пелистер, планинските езера – Пелистерски очи и чистата река која тече низ селото.

Контакт:

Booking.com

- Advertisment -

Неолица – планинарска патека – фото галерија

0
Врв Неолица Неолица е врв на Баба Планина на надморска висина од 1865 m. На отприлика половина пат до врвот, на 1440 m е сместен...
NI Institute and Museum Bitola

Музеј Битола