Вила Серж – Трново

HomeСместување во БитолаВила Серж - Трново

Вила Серж се наоѓа во село Трново, во близина на Битола. Собите имаат ТВ со рамен екран и кабелски канали, слободен WiFi и приватен паркинг. Некои од собите се со поглед кон Пелистер.

Вила Серж – Трново, 7000 Битола

Booking.com

Св. Ѓорѓи село Цапари

Црквата Св.Ѓорѓи во село Цапари е голема трикорабна црква изградена во 1888 година. Брзо по нејзината изградба таа е осликана од браќата Радеви од...

Манастир Св. Архангел Михаил

0
Манастирот Св. Архангел Михаил е сместен во северниот дел на Битола во населбата Баир во близина на црквата 40 Маченици - Кркардаш. Во близина на...