Доместика хостел Битола

HomeСместување во БитолаДоместика хостел Битола

Хостел Доместика Битола, се наоѓа во близина на градскиот парк и Факултетот за технички науки Битола, на 200 метри од автобуската станица.

Лоциран веднаш до Градскиот парк и во близина на Паркот на Шампионите, Хостелот Доместика нуди соби со кабловска телевизија и бесплатен WiFi пристап. Железничката станица Битола е на 200м.

На имотот нуди бесплатен паркинг.

Средното училиште Д-р Јован Калаузи е веднаш пред вратата.

Контакт:

Booking.com

Св. Димитриј село Брусник

St. Dimitrij (St. Demetrius, Св. Димитриј) church is built on the high hill above the village Brusnik. Built in the middle of 19th century, this church suffered greatly during the First World War.

Хамза Беј џамија – некогаш и денес

0
Деца играат во близина на Хамза Беј џамија и реката Курдерес. Битола за време на Првата светска војна. Поглед кон северо-исток. Споредено со истата...