Милениум травел апартмани

Home Сместување во Битола Милениум травел апартмани

Апартмани Millenium Travel се нови, модерни соби и апартмани кои вклучуваат клима, бесплатна WiFi, кабловска телевизија, сеф, кујна, купатило, фен.

Милениум травел апартмани

Booking.com

Дел од Пекмез пазар за време на Првата светска војна –...

0
Околу Саат кулата до средината на 20 век постоел т.н Пекмез пазар (повеќе информации). Дел од објектите кои биле во непосредна близина на Саат кулата...
Oleveni Bitola Macedonia st george 01

Св. Ѓорѓи село Олевени

Sv petka Bitola

Св. Параскева (Св.Петка)

Dragosh Bitola Macedonia 02

Св. Никола село Драгош