Нов Пазар – Нова Битола

HomeШопинг во БитолаНов Пазар - Нова Битола

Нов Пазар – Нова Битола

  • Адреса: ул. Васко Карангелевски (Нова Битола)
  • Видови на бизниси: обложувалници, банки, кафулиња, ресторани, електроника и апарати, облека, обувки, месарници, рибарници, железарија, зелен пазар
  • Бесплатен паркинг

 

Ревија на народни носии – Илинденски денови 30.07.2019

0
Во рамки на фестивалот „Илиденски денови” на 30.07.2019 г во Битола, Ансамблот „Македонија” од Скопје приреди ревија на македонски народни носии од повеќе етнографски целини.