СОЕМУ “Ѓорги Наумов”

Home Образование Средни училишта СОЕМУ "Ѓорги Наумов"
 • Година на основање: 1957/58
 • Адреса: Партизанска бб
 • Телефон: 047 258 707

СОЕМУ “Ѓорѓи Наумов“

– електротехничка струка

 • електротехничар за компјутерска техника и автоматика
 • електротехничар за електроника и телекомуникации
 • електротехничар- енергетичар
 • електроинсталатер и монтер- III степен

– машинска струка

 • машински техничар
 • машинско- енергетски техничар
 • машински- воздухопловен техничар
 • металостругар- металоглодач- III степен
 • автомеханичар- III степен
 • машински техничар- III степен

Премиера на музичко-сценска драма “Надеж” – 11ти април, 2019 год

Камерна опера Битола Ве поканува да ја проследите музичко-сценската драма "Надеж" која премиерно ќе биде изведена на 11ти април, 2019 год. во 19:00 часот, во...
Zoo Garden Bitola

Зоолошка Градина

- Advertisment - Booking.com