СОЗУ “Кузман Шапкарев”

Home Образование Средни училишта СОЗУ "Кузман Шапкарев"
  • Година на основање: 1908
  • Адреса: Прилепска бб
  • Телефон: 047 238 401

СОЗУ “Кузман Шапкарев“

– Земјоделска,
– Ветеринарна, и
– Земјоделско-ветеринарна, од кои се продуцираат следните образовни профили:

  • техничар по хортикултура;
  • земјоделски техничар;
  • техничар по земјоделска механизација;
  • хидро-мелиоративен техничар;
  • ветеринарен техничар.

Премиера на музичко-сценска драма “Надеж” – 11ти април, 2019 год

Камерна опера Битола Ве поканува да ја проследите музичко-сценската драма "Надеж" која премиерно ќе биде изведена на 11ти април, 2019 год. во 19:00 часот, во...
Zoo Garden Bitola

Зоолошка Градина

- Advertisment - Booking.com