Сохо апартмани Битола

Home Сместување во Битола Сохо апартмани Битола

Апартманите Soho се наоѓаат во близина на ноќниот клуб Расккор, на 2 километри од центарот на Битола. Kлиматизираните апартмани се опремени со модерен мебел, бесплатен WiFi, ТВ со рамен екран и сателитска телевизија, бања со туш и кујна. Некои апартмани имаат и балкон.

Гостите можат да се релаксираат на заедничка тераса на Soho апартмани а за нис се достапни и услуги за перење и пеглање. Веднаш до хотелската зграда има ресторан, каде што гостите можат да уживаат во амбиентот и храната, надополнета со богат избор на вино.

Најблиската продавница за храна е оддалечена 200 метри.

Сохо апартмани Битола

Booking.com

Безистен – покриен пазар

0
Безистенот е најзначаен монументален профан објект во старата битолска чаршија. Изграден во XV век од страна на познатиот ктитор Кара Даут паша Узунчаршили, тој...

Св. Илија село Велушина