Стара чаршија Битола

Home Шопинг во Битола Стара чаршија Битола

Стара чаршија Битола

  • Вид на продавници: Кафулиња, Ресторани, Туристички агенции, Електроника и апарати, Облека, Обувки, Зелен пазар, …
  • Паркинг: Платен паркинг во центарот на Битола на неколку локации (Првите 15 минути се бесплатни)
  • Пазарни денови: вторник, петок

Bitola old bazaar 01

Bitola old bazaar 03

Премиера на музичко-сценска драма “Надеж” – 11ти април, 2019 год

Камерна опера Битола Ве поканува да ја проследите музичко-сценската драма "Надеж" која премиерно ќе биде изведена на 11ти април, 2019 год. во 19:00 часот, во...
Zoo Garden Bitola

Зоолошка Градина

- Advertisment - Booking.com