Хостел Voyage Битола

HomeСместување во БитолаХостел Voyage Битола

Битола – 27.01.2019 – фото галерија

Битола - фото галерија Локации: Градски парк, Широк Сокак, Магнолија, Саат Кула, Булевар 1-ви Мај Дата: 27.01.2019 Градски Парк 1 Градски Парк 2 Градски Парк 3 Градски...

Св. Благовештение

0
Црквата Св. Благовештение е новоизградена црква во населбата Стрчин на патот за село Лавци. Адреса: Лавчански Пат, 7000 Битола
Sv Spas, Brusnik, Bitola, Macedonia

Св. Спас село Брусник