Хотел Епинал Битола

HomeСместување во БитолаХотел Епинал Битола

Хотел Епинал е централно лоциран во Битола, наспроти Центарот за култура и само на 15 километри од грчката граница. Хотелот поседува сопствено казино, сауна, фитнес, затворен базен, бесплатно Wi-Fi и паркинг.

Ресторанот “Градска Кафеана” служи интернационални и македонски јадења, како и морски специјалитети. Свежа риба во секое време може да се избере од специјално дизајнирани рибни резервоари.

Бројни продавници, ресторани и кафулиња се во рамките на 100 метри од Хотел Епинал.

Booking.com

Прошетка низ Битола – фото галерија 12.05.2018

Битола е најубава во пролет, а имаме и фотографии кои го докажуваат тоа. Убавиот и сончев ден во месец мај беше повод плус за...

Пекмез пазар и Саат-кулата за време на Првата светска војна –...

0
Пекмез пазар и Саат-кулата за време на Првата светска војна - Битола некогаш и денес. Поглед од левата страна на реката Драгор кон југ....
Dragosh Bitola Macedonia 01

Св. Варвара село Драгош

Oleveni Bitola Macedonia st george 01

Св. Ѓорѓи село Олевени

Sv Pantelejmon Bitola

Св. Пантелејмон