Хотел Капри Битола

Home Сместување во Битола Хотел Капри Битола

Хотел и ресторан “Капри” Битола се наоѓа на почетокот на патот за Нижеполе – Пелистер, во близина на влезот на бензинската станица Охрид МАКПЕТРОЛ, на 3,5 км од центарот на Битола.

Хотел и ресторан “Капри” има паркинг за околу 80 возила. Одличен простор за влез и излез на возила и автобуси.

Контакт:

Booking.com

Св. Благовештение

0
Црквата Св. Благовештение е новоизградена црква во населбата Стрчин на патот за село Лавци. Адреса: Лавчански Пат, 7000 Битола