Хотел Милениум Битола

HomeСместување во БитолаХотел Милениум Битола

Хотел Милениум се наоѓа на главната улица во Битола – Широк Сокак. Хотел Милениум располага со подрумски ресторан уреден во традиционален амбиент.

Сите соби во хотелот Милениум имаат LCD телевизор, минибар, бесплатен Wi-Fi, работна маса и приватна бања. Гостите можат да уживаат во домашна и интернационална кујна во пријатниот амбиент на ресторанот.

Богат избор на локални вина се достапни како дополнување на секое јадење.

Контакт:

Booking.com

Св. Петка – манастир во село Цапари

Манастирскиот комплекс Св. Петка во село Цапари е една од локациите кои не смеете да ги пропуштите при Вашата посета на Битола. Сместен во густатата букова шума на Баба планина, овој манастир е една од омилените дестинации на битолчани во летниот период, како прибежиште од летните горештини во градот.

Св. Ѓорѓи – село Магарево

0
Во непосредна близина на импозантната црква Св.Димитриј во село Магарево, се наоѓа црквата Св. Ѓорѓи, како остаток од некогашниот женски манастир кој постоел на...
NI Institute and Museum Bitola

Музеј Битола