Хотел Театар – Битола

Home Сместување во Битола Хотел Театар - Битола

Хотел Театар се наоѓа на ул. Стив Наумов 35, во близина на центарот на Битола. Хотел Театар е градски хотел, изграден во традиционалниот национален стил на архитектура, сместен во центарот на Битола.

Хотелот нуди ноќевање со доручек во 10 соби со вкупен капацитет од 18-21 кревети. Сите соби имаат централно греење / ладење, бања, телевизор со рамен екран, телефон, мини бар, фен итн.

Приемот на хотелот работи 24 часа дневно.

Слободно WiFi е достапно во сите хотелски капацитети.

Хотел Театар – Битола:

Booking.com

Битола – 27.02.2018 – фото галерија

0
Битола - 27.02.2018 - фото галерија Локации: Широк Сокак, Стара Чаршија, Саат Кула, Магнолија, Музеј Дата: 27.02.2018 Број на фотографии: 43             Страна 2 ...>               Страна...