Хотел Широк Сокак

Home Сместување во Битола Хотел Широк Сокак

Хотел Широк Сокак се наоѓа на 100 метри од главната улица “Широк Сокак” во срцето на Битола, во исклучително карактеристична и жива локација во близина на најпознатата улица во Македонија – “Широк Сокак”.

За време на посетата во нашиот хотел можете да почувствувате атмосфера и да се чувствувате како дома. Секој детал е внимателно одбран и секоја тематски уредена соба заслужува да ја посетите.

Контакт:

Booking.com

Премиера на музичко-сценска драма “Надеж” – 11ти април, 2019 год

Камерна опера Битола Ве поканува да ја проследите музичко-сценската драма "Надеж" која премиерно ќе биде изведена на 11ти април, 2019 год. во 19:00 часот, во...
Zoo Garden Bitola

Зоолошка Градина

- Advertisment - Booking.com