Хотел Шумски Фенери, Трново

HomeСместување во БитолаХотел Шумски Фенери, Трново

Хотел Шумски Фенери во село Трново кај Битола располага со 17 комфорни и ексклузивни соби, од кои 4 се соодветни за семејства или групи, 9 двокреветни или трокреветни соби и 4 еднокреветни соби, сите индивидуално декорирани со рамен екран сателитска ТВ, фрижидер и бања со фен, централно греење и клима.

Сите соби обезбедуваат извонреден поглед или преку долината и градот или до планината. Сите простории се реновирани делумно во 2012/2013 година.

Хотел Шумски Фенери, Трново

Booking.com

- Advertisment -

Св. Никола село Буково

0
Црквата Св. Никола е голема трикорабна црква сместена во јужниот дел на село Буково. Во дворот на оваа црква се сместени и селските гробишта. Во...
Sv Spas, Brusnik, Bitola, Macedonia

Св. Спас село Брусник

Sv Nikola Church Lavci village near Bitola

Св. Никола село Лавци

Sv Naum Bitola

Црква Св. Наум