Јавор трговски центар – Стара чаршија Битола

HomeШопинг во БитолаЈавор трговски центар - Стара чаршија Битола

Јавор трговски центар – Стара чаршија Битола

  • Адреса: ул. Филип II Македонски, 7000, Битола
  • Видови на продавници: Облека, обувки, супер маркет и др.
  • Паркинг: Платен паркинг пред Јавор и во центарот на Битола  (Првите 15 минути се бесплатни)

 

- Advertisment -

Врв Пирамида 1656 м – планинарски марш – 07.05.2017 – фото...

0
Смилево 2017 - Традиционален планинарски марш - 07.05.2017 по повод „Денот на безбедноста на Република Македонија“ - 7 Мај Организиратор на маршот: ПСПК „7-ми Мај„...
Sv Nikola Church Lavci village near Bitola

Св. Никола село Лавци