ЈК апартмани Битола

jk apartments

Апартманите ЈК се наоѓаат на улица Цар Самоил 56, 7000 Битола. Секој апартман е опремен со кујна со рерна и тостер, ТВ со рамен екран.

ЈК апартмани Битола

Booking.com

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме внесете коментар!
Ве молиме внесете име