Baroom Хотел Битола

HomeСместување во БитолаBaroom Хотел Битола

Хотелот “Барум” се наоѓа на ул. Партизанска. бр. 2, 7000 Битола, Македонија.
Лоциран во Битола, хотелот располага со ресторан, бар и бесплатен Wi-Fi. Секоја соба е климатизирана и е опремена со телевизор со рамен екран со кабелски канали.

Секоја соба е опремена со бања опремена со туш.

Baroom Hotel Bitola

Booking.com

Пелистер – национален парк

Националниот парк Пелистер е сместен помеѓу Преспанската и Пелагониската котлина, во југозападниот дел на Република Македонија.

Св. Спас и врв Вртешка (2010 м.н.в) – село Маловишта +...

0
Во близина на село Маловишта на 1910 м.н.в на територијата на Националниот Парк „Пелистер“ се наоѓа црквата посветена на Вознесението Христово или Спасовден. Објектот е еднокорабна градба со влез од јужната страна и полукружна апсида на исток.
Adventisticka crkva Bitola

Адвентистичка Црква