Битола – фото галерија

Home Фото галерии од Битола Битола - фото галерија

Фото галерија од Битола која постојано се збогатува со нови фотографии. За полесно и побрзо отварање на фотографиите, галеријата е поделена на неколку делови – страни. Исто така галеријата постојано се обновува со нови фотографии, па не заборавајте да не посетите повторно!!!

Sirok Sokak, Bitola, Macedonia

Center of culture, Bitola, Macedonia

 

Eleni Karinte house, Bitola, Macedonia
Architecture, Bitola, Macedonia
Sirok Sokak, Bitola, Macedonia

 

Architecture, Bitola, Macedonia
Sirok Sokak, Bitola, Macedonia

 

Sirok Sokak, Bitola, Macedonia

Страна 2 >>>

Мате Шундовски (1936-2006) – најпознатиот битолски навивач – фото галерија

0

Mate Shundovski was widely known as an avid supporter and leader of several fan groups in Macedonia, especially in handball and football.

Sv petka Bitola

Св. Параскева (Св.Петка)

Sv Naum Bitola

Црква Св. Наум