Rent a Car услуги во Битола

Манастир Св. Архангел и Св. Спас село Буково

0
Манастирот Св. Архангел и Св. Спас е сместен на западната страна во близина на село Буково, веднаш до патот кој води за село Ореово. Манастирот...
Св. Димитриј, Битола

Св. Димитриј – Битола