Bitola Weather forecast (Временска прогноза за Битола)

HomeКлима во БитолаBitola Weather forecast (Временска прогноза за Битола)

Bitola Weather forecast (Временска прогноза за Битола) (Source: https://www.yr.no)

- Advertisment -

Св. Димитриј село Дихово

0
Храмот посветен на Св. Димитриј во село Дихово е мала трикорабна црква со камбанарија прикачена кон западната фасада. Според натписот над една од вратите, храмот...