најново

Незаборав 2021 – Песни за Битола

Во емисијата користени се материјали од МТВ, Creative production, youtube, BitolaNews, „Битола низ стари разгледници“ - Димче Најдов, Исмаил Лумановски и Цане Николовски. Благодарност до...

Фото галерии

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ

Најчитано