Бугарски конзулат во Битола

Home Конзулати во Битола Бугарски конзулат во Битола

Генерален конзулат на Бугарија во Битола

  • Датум на отворање: 27.12.2006
  • Адреса: 1ви Мај бр.23, 7000 Битола
  • Телефон: +389 47 202-893

„Триумфални“ војски во Битола на почетокот на 20 век – Битола...

0
По повод посетата на султанот Решад V на Битола во 1911 година, во градот беа уредени неколку објекти, меѓу кои и зградата во која...
Bitola bazaar

Стара битолска чаршија