Приградска автобуска станица – Битола

Од приградската автобуска станица во Битола поаѓаат автобуси кои сообраќаат на регионалните линии. Истата е во сопственост на фирмата “Патнички сообраќај – ТРАНСКОП“, АД – Битола

Коментарите се исклучени на Приградска автобуска станица – Битола

Rent a Car услуги во Битола

Rent a Car - изнајмете возило во Битола преку сервисот Rentalcars.com кој е број 1 сервис во светот за онлајн изнајмување на возила.

Коментарите се исклучени на Rent a Car услуги во Битола

End of content

No more pages to load