Вера Велјановска – атлетика – најдобра меѓу најдобрите во Битола за 1971 година

(Извадок од книгата – „НАЈДОБРИ МЕЃУ НАЈДОБРИТЕ“ од авторот Димче…

Коментарите се исклучени на Вера Велјановска – атлетика – најдобра меѓу најдобрите во Битола за 1971 година

Митра Секирковска – падобранство – девојка со челично срце – најдобра меѓу најдобрите во Битола за 1970 година

(Извадок од книгата – „НАЈДОБРИ МЕЃУ НАЈДОБРИТЕ“ од авторот Димче…

Коментарите се исклучени на Митра Секирковска – падобранство – девојка со челично срце – најдобра меѓу најдобрите во Битола за 1970 година
Read more about the article Митра Секирковска – падобранство – девојка со челично срце – најдобра меѓу најдобрите во Битола за 1970 година
Митра Секирковска - падобранство - девојка со челично срце - најдобра меѓу најдобрите во Битола за 1970 година

Никола Богоевски – повеќебој, најдобар меѓу најдобрите во Битола за 1969 година

(Извадок од книгата – „НАЈДОБРИ МЕЃУ НАЈДОБРИТЕ“ од авторот Димче…

Коментарите се исклучени на Никола Богоевски – повеќебој, најдобар меѓу најдобрите во Битола за 1969 година
Read more about the article Никола Богоевски – повеќебој, најдобар меѓу најдобрите во Битола за 1969 година
Никола Богоевски - повеќебој, најдобар меѓу најдобрите во Битола за 1969 година

Дане Бачевски – кошарка, најдобар меѓу најдобрите во Битола за 1968 година

(Извадок од книгата – „НАЈДОБРИ МЕЃУ НАЈДОБРИТЕ“ од авторот Димче…

Коментарите се исклучени на Дане Бачевски – кошарка, најдобар меѓу најдобрите во Битола за 1968 година

Ѓорѓи Ѓорѓиевски – Ѓуц (падобранство), најдобар меѓу најдобрите во Битола за 1967 година

(Извадок од книгата – „НАЈДОБРИ МЕЃУ НАЈДОБРИТЕ“ од авторот Димче…

Коментарите се исклучени на Ѓорѓи Ѓорѓиевски – Ѓуц (падобранство), најдобар меѓу најдобрите во Битола за 1967 година
Read more about the article Ѓорѓи Ѓорѓиевски – Ѓуц (падобранство), најдобар меѓу најдобрите во Битола за 1967 година
Ѓорѓи Ѓеорѓиевски ( Велјановски) - Ѓуц, еден од најдобрите падобранци на Битола. Почина на 11 јуни 2011г., откако зад себе остави видни траги во падобранството

Марија Страчкова (гимнастика), најдобра меѓу најдобрите во Битола за 1966 година

(Извадок од книгата – „НАЈДОБРИ МЕЃУ НАЈДОБРИТЕ“ од авторот Димче…

Коментарите се исклучени на Марија Страчкова (гимнастика), најдобра меѓу најдобрите во Битола за 1966 година

Васко Василевски најдобар спортист на Битола за 1965 година

(Извадок од книгата – „НАЈДОБРИ МЕЃУ НАЈДОБРИТЕ“ од авторот Димче…

Коментарите се исклучени на Васко Василевски најдобар спортист на Битола за 1965 година
Read more about the article Васко Василевски најдобар спортист на Битола за 1965 година
Боксерска елита на чело со тренерот Васко Талевски. Васко Василев 1965 година стана југословенски шампион и спортист на годината на Битола за истата година

End of content

No more pages to load