Џамбо – Веро – Шопинг центар – Широк Сокак

Џамбо - Веро - Шопинг центар - Широк Сокак - Адреса: Широк Сокак, Битола - Работно време: 08:00 – 22:00 Платен паркинг во центарот на Битола (првите 15 мин се бесплатни)

Коментарите се исклучени на Џамбо – Веро – Шопинг центар – Широк Сокак

Нов Пазар – Нова Битола

Нов Пазар - Нова Битола - Адреса: ул. Васко Карангелевски (Нова Битола) - Видови на бизниси: обложувалници, банки, кафулиња, ресторани, електроника и апарати, облека, обувки, месарници, рибарници, железарија, зелен пазар - Бесплатен паркинг

Коментарите се исклучени на Нов Пазар – Нова Битола

Кеопс трговски центар – Нова Битола

Кеопс трговски центар - Нова Битола - Адреса: ул.Васко Карангелевски (Нова Битола) - Вид на продавници: кафичи, ресторани, фитнес, игротеки за деца, казино... - Бесплатен паркинг

Коментарите се исклучени на Кеопс трговски центар – Нова Битола

Безистен – покриен пазар

Безистен - покриен пазар - шопинг локација во Битола - Адреса: Филип II Македонски, 7000 Битола - Вид на продавници: бели пецива, слаткарници, ресторани, туристички агенции,

Коментарите се исклучени на Безистен – покриен пазар

Јавор трговски центар – Стара чаршија Битола

Јавор трговски центар - Стара чаршија Битола - Адреса: ул. Филип II Македонски, 7000, Битола - Видови на продавници: Облека, обувки, супер маркет и др.

Коментарите се исклучени на Јавор трговски центар – Стара чаршија Битола

Стара чаршија Битола

Стара чаршија Битола - Вид на продавници: Кафулиња, Ресторани, Туристички агенции, Електроника и апарати, Облека, Обувки, Зелен пазар, ...

Коментарите се исклучени на Стара чаршија Битола

End of content

No more pages to load