Телефонски броеви:
Полиција – 192
Противпожарникарска служба – 193
Брза помош – 194
Помош на пат – 196
Информации – 188

ЈЗУ КЛИНИЧКА БОЛНИЦА “Д-Р ТРИФУН ПАНОВСКИ“ – БИТОЛА

ул. Партизанска бб тел. централа: 047/ 251-211 директор: 047/253-316 факс:…

Коментарите се исклучени на ЈЗУ КЛИНИЧКА БОЛНИЦА “Д-Р ТРИФУН ПАНОВСКИ“ – БИТОЛА

End of content

No more pages to load