Центар – Битола – Агенција за недвижнини

HomeАгенции за недвижниниЦентар - Битола - Агенција за недвижнини

Центар – Битола – Агенција за недвижнини

  • Адреса: Маркс и Енгелс 5, 7000, Битола
  • Тел: +389 47 232559
  • Факс: +389 47 232559

Сојузнички војски во близина на Офицерски за време на ПСВ –...

0
Сојузнички војски и опрема во близина на Офицерски. Фотографирано почетокот на 1917 година за време на Првата светска војна. Споредено со истата локација во 2017...
Yeni Mosque Bitola (Јени џамија)

Јени џамија Битола