Central Exclusive Penthouse Битола

Home Сместување во Битола Central Exclusive Penthouse Битола

Central Exclusive Apartment/Penthouse е лоциран на улица маркс и Енгелс 14, 7000 Битола.  Апартманите имаат сателитска ТВ и ова е една од најдобро рангираните локации во Битола!

Central Exclusive Apartment/Penthouse Bitola

Booking.com

- Advertisment -

„Чинарот“ на разгледница од 1917/18 година – Битола некогаш и денес

Битолскиот Чинар на разгледница од 1917/18 година за време на Првата светска војна, споредено со истата локација во 2017 година. Имено ова е едно...
Magaza gallery Bitola

Магаза Битола

Св. Илија село Велушина