Конзулат на Црна Гора во Битола

HomeКонзулати во БитолаКонзулат на Црна Гора во Битола

Почесен конзулат на Црна Гора во Битола

  • Датум на отворање: 08.12.2008
  • Адреса: Широк Сокак бр.91, 7000 Битола
  • Телефон: +389 47 236 068
  • Конзул: Милорад Андријашевиќ
- Advertisment -

Св. Илија село Велушина

0
Црквата Св. Илија во село Велушина е мала гробна црква лоцирана во близина на асфалтниот пат кој од селото води до манастирот Св. Ѓорѓи....