Дора – Битола – Агенција за недвижнини

Home Агенции за недвижнини Дора - Битола - Агенција за недвижнини

Дора – Битола – Агенција за недвижнини

  • Адреса: Столарска б.б. , 7000, Битола
  • Тел: +389 75 433 002
  • Тел: +389 78 383 080

Копанки – Ски центар – Пелистер национален парк + Камера во...

0
Ски центарот ,,Копанки“ е сместен во раскошот на прекрасна моликова шума во Националниот парк Пелистер во југозападниот дел од Република Македонија на 1420-1900 метри...
Sv Blagovestenie Lavchanski pat Bitola

Св. Благовештение