Filmland Битола

Викторија соби Битола

Filmland Битола – видео презентација за Битола и околината како погодни локации за снимање филмови.

Рекламирање
Previous articleШирок Сокак – 1917 – 2017 – некогаш и денес
Next articleБитола Бабам Битола – Видео разгледница