Француски конзулат Битола

HomeКонзулати во БитолаФранцуски конзулат Битола

Почесен конзулат на Француската Република во Битола

  • Датум на отворање: 09.06.1996
  • Адреса: Широк Сокак бр.42, 7000 Битола
  • Телефон: +389 47 222-693
  • Конзул: Калиопи Кривашија Сталиновиќ

 

 

Save

- Advertisment -

Пролетно утро во Битола – 25.03.2019 – Фото галерија

0
Пролетно утро во Битола Сончевото пролетно утро во месец март го намами нашиот фотограф на прошетка низ Битола. Расцветаните дрвја беа мотив плус, особено магнолиите...