Goldy Хостел Битола

HomeСместување во БитолаGoldy Хостел Битола

Голди хостелот се наоѓа на улица Славко Лумбарко 15, 7000 Битола. Хостелот е сместен на мирна локација во историско и централно подрачје на Битола, во непосредна близина на сите главни атракции, тој располага со соби со балкон и бесплатен WiFi.

Во прилог на комплетно опремена заедничка кујна со трпезарија и бесплатни безалкохолни пијалаци, исто така на располагање на гостите е и заеднички станбена површина. Хостелот е опремен со сателитска телевизија, игри и книги.

Сите соби се со дрвени подови и се состојат од гардероби. Обезбедена е заедничка бања со туш.

Goldy Хостел Битола

Booking.com

Авто и етно музеј Филип во село Крклино

Авто и етно музејот Филип е приватен музеј сместен во село Крклино на само 5 км од Битола.

Св. Пантелејмон

0
Црквата Св. Пантелејмон е сместена во близина на студенскиот дом на улица Студентска. Црквата е доста активна преку целата година, а особено на 9ти...
St. Nikola (Св. Никола) village Bukovo

Св. Никола село Буково