Грчки конзулат во Битола

HomeКонзулати во БитолаГрчки конзулат во Битола

Канцеларија за врски на Грција во Битола – Република Македонија

  • Датум на отворање: 12.03.2006
  • Адреса: 29 Ноември бр.4 / 2, 7000 Битола
  • Конзул: Маркос Трамполитакис

Св. Ѓорѓи – село Магарево

0
Во непосредна близина на импозантната црква Св.Димитриј во село Магарево, се наоѓа црквата Св. Ѓорѓи, како остаток од некогашниот женски манастир кој постоел на...