Хостели во Битола – најдете го Вашето најпогодно семестување во соработка со Booking сервисот.

domestika hostel bitola

Доместика хостел Битола

Хостел Доместика Битола, се наоѓа во близина на градскиот парк и Факултетот за технички науки Битола, на 200 метри од ...
Read More

Хостел Voyage Битола

 Don't miss Хотел Треф Битола Театар апартмани Битола Гостинска куќа Виа Битола Вила Гранд Битола ...
Read More
goldy hostel bitola

Goldy Хостел Битола

Голди хостелот се наоѓа на улица Славко Лумбарко 15, 7000 Битола. Хостелот е сместен на мирна локација во историско и ...
Read More
Close Menu