Хотел Премиер Центар Битола

HomeСместување во БитолаХотел Премиер Центар Битола

Хотел Премиер Центар се наоѓа во центарот на Битола во објект со стара, традиционална архитектура. Хотелот “Премиер Центар” располага со стилски внатрешен дизајн зад својата традиционална фасада, 500 метри од главната улица – Широк Сокак и 1 км од Саат кулата. Сите гости на располагање имаат бесплатен Wi-Fi и паркинг.

Секоја од климатизирани соби во Премиер Центар располага со приватна бања со туш.

Исто така, има фрижидер и кабловска телевизија.

На лице место ресторан à la carte служи различни јадења. Гостите можат да уживаат во нивниот појадок во удобноста на сопствената соба и да нарачаат спакуван ручек за да ги понесат со себе кога ќе тргнат да ги истражуваат историските атракции.

Музејот на Битола е на 300 метри од хотелот. Друга популарна атракција е Хераклеа Линкестис на 2,5 километри.

Хотел Премиер Центар Битола

Booking.com

Илинденски денови 27.07.2019 – дефиле и свечено отворање – фото галерија

Илинденски денови е фестивал на народни песни и игри, кој се одржува секоја година во Битола, при крајот на месец јули.

Црква Св. Наум

0
Адреса: Христо Христов 15, 7000 Битола Црквата Св. Наум е метох на манастирот Св.Наум, односно приватен станбен објект поклонет на манастирот околу 1931 година. Претставува значајно...