Хотел Шатор Трново

HomeСместување во БитолаХотел Шатор Трново

Хотел Шатор Трново е хотел со 3 ѕвезди кој во целост се вклопува во надворешниот и внатрешниот изглед на околината.

hotel-sator-02

hotel-sator-03

Хотел Шатор Трново

Booking.com

- Advertisment -

Св. Пантелејмон

0
Црквата Св. Пантелејмон е сместена во близина на студенскиот дом на улица Студентска. Црквата е доста активна преку целата година, а особено на 9ти...
Св. Димитриј, Битола

Св. Димитриј – Битола