Хотели во Битола

Хотели во Битола – најдете го Вашето најпогодно хотелско сместување во Битола.

hotel city house bitola

Хотел City House Битола

Hotel City House е хотел со 3 ѕвездички лоциран на улица Винска 20, 7000 Битола. На своите посетители хотелот им ...
Read More
hotel molika pelister

Хотел Молика Пелистер

Хотел “Молика” претставува бисер на Пелистер. Едно од ретките места каде човек може да ја почувствува недопрената природа, да се ...
Read More
hotel sirok sokak bitola

Хотел Широк Сокак

Хотел Широк Сокак се наоѓа на 100 метри од главната улица "Широк Сокак" во срцето на Битола, во исклучително карактеристична ...
Read More
hotel kapri bitola

Хотел Капри Битола

Хотел и ресторан "Капри" Битола се наоѓа на почетокот на патот за Нижеполе - Пелистер, во близина на влезот на ...
Read More
bela kuka bitola

Хотел Бела Куќа

Хотелот Бела Куќа се наоѓа на ул. Борис Кидрич 20, на 100 метри од главната улица во Битола - Широк ...
Read More
hotel bulevar bitola

Хотел Булевар

Хотел Булевар е хотел со 2 ѕвездички кој се наоѓа на бул. 1-ви Мај 31, 7000 Битола. Хотелот располага со ...
Read More
hotel epinal bitola

Хотел Епинал Битола

Хотел Епинал е централно лоциран во Битола, наспроти Центарот за култура и само на 15 километри од грчката граница. Хотелот ...
Read More
house bastion bitola

Хотел Бастион Битола

Хотел Бастион се наоѓа на 70 метри од главната улица Широк Сокак во Битола. Хотел има 24-часовна рецепција, климатизирани соби, ...
Read More
hotel shumski feneri

Хотел Шумски Фенери, Трново

Хотел Шумски Фенери во село Трново кај Битола располага со 17 комфорни и ексклузивни соби, од кои 4 се соодветни ...
Read More
hotel treff bitola

Хотел Треф Битола

Хотел Треф се наоѓа на главната улица - Широк Сокак во Битола. Хотелот располага со ресторан, бар и бесплатен WiFi ...
Read More
hotel premier centar bitola

Хотел Премиер Центар Битола

Хотел Премиер Центар се наоѓа во центарот на Битола во објект со стара, традиционална архитектура. Хотелот "Премиер Центар" располага со ...
Read More
hotel-sator-01

Хотел Шатор Трново

Хотел Шатор Трново е хотел со 3 ѕвезди кој во целост се вклопува во надворешниот и внатрешниот изглед на околината ...
Read More
hotel orbis bitola

Хотел Орбис Битола

Хотел Орбис Битола е хотел со 2 ѕвездички лоциран на ул. Партизанска бб, 7000 Битола. Сите соби се климатизирани со ...
Read More
hotel milenium bitola

Хотел Милениум Битола

Хотел Милениум се наоѓа на главната улица во Битола - Широк Сокак. Хотел Милениум располага со подрумски ресторан уреден во ...
Read More
barroom bitola

Baroom Хотел Битола

Хотелот "Барум" се наоѓа на ул. Партизанска. бр. 2, 7000 Битола, Македонија. Лоциран во Битола, хотелот располага со ресторан, бар ...
Read More