Битола – корисни информации

Битола – корисни информации

Avtobusko stojaliste

Возен ред – Општински линиски превоз Битола

ИЗБЕРЕТЕ АВТОБУСКО СТОЈАЛИШТЕ БР. 16 ...
Read More

Времето во Битола

Временска прогноза за Битола (Извор: ...
Read More
bitola magnolia square

Општи информации за Битола

Држава – Република Македонија Градоначалник ...
Read More

Битола – Општи податоци и локација

Битола е најголемиот градски центар ...
Read More
visa for macedonia

Информации за визи

Информации за визи за влез ...
Read More

Банки во Битола

Банки во Битола STOPANSKA BANKA ...
Read More
magnolia square bitola

Поважни телефонски броеви во Битола

ПОЛИЦИЈА 192 ПОЖАРНИКАРСКА СЛУЖБА 193 ...
Read More
macedonian flag

Државни празници во Македонија

Државни празници во Македонија За ...
Read More
Shirok sokak Bitola

Битола – демографија

Во 2004 год. со новата ...
Read More
bitola panorama toward south

Потекло на името Битола

Во текот на историјата, во ...
Read More
baba mountain

Природни богатства на Битола

Релативно поволните природни услови овозможиле ...
Read More
dragor bitola macedonia

Битола – климатски карактеристики

Од климатски поглед, за Битола ...
Read More
clock tower and fountain bitola

Збратимени градови на Битола

Општина Битола долги години успешно ...
Read More