Џамбо Веро Шопинг центар – Нова Битола

HomeШопинг во БитолаЏамбо Веро Шопинг центар – Нова Битола

Џамбо Веро Шопинг центарот во Нова Битола е отворен на 21 декември 2017.

  • Адреса: Игњат Атанасовски бб
  • Работно време: 08:00-22:00 ч.

Jumbo Vero Bitola, Macedonia

- Advertisment -

Широк Сокак Битола 1917 / 2017 – некогаш и денес

0
Широк Сокак Битола 1917 / 2017 - некогаш и денес. Битола за време на Првата светска војна и денес. Почекајте фотографиите да се прикажат и...
Sv Blagovestenie Lavchanski pat Bitola

Св. Благовештение