Конзулат на Украина во Битола

Home Конзулати во Битола Конзулат на Украина во Битола

Почесен конзулат на Украина во Битола

  • Датум на отворање: 09.12.2011
  • Адреса: Широк Сокак бр.91, 7000 Битола
  • Телефон: +389 70 204 523
  • Конзул: Јовица Ѓуричиќ

Св. Богородица село Трново

0
Црквата Св. Богородица е сместена на влезот од село Трново. Изградена во 1854, таа била тешко оштетена за време на Првата светска војна и...
Sv Nikola Church Lavci village near Bitola

Св. Никола село Лавци