Музеј Крклино – фото галерија

Home Фото галерии од Битола Музеј Крклино - фото галерија

Музејот во Крклино – Авто и етно музеј „Филип“ е еден од најбогатите приватни музеи во Македонија со импресивна колекција на предмети. Сместен во село Крклино во близина на Битола, овој музеј е една од топ дестинациите која не смеете да ја пропуштите. Музејот содржи богата колекција на стари автомобили, моторцикли, велосипеди и останати вредни артефакти групирани во „Градска“, „Селска“, Турска и Еврејска соба.

Контакт и повеќе информации: 

Krklino museum - one of the richest private museums in Macedonia;

 

Krklino museum - one of the richest private museums in Macedonia;

 

Krklino museum - one of the richest private museums in Macedonia;

 

Krklino museum - one of the richest private museums in Macedonia;

 

Krklino museum - one of the richest private museums in Macedonia;

 

Krklino museum - one of the richest private museums in Macedonia;

 

Krklino museum - one of the richest private museums in Macedonia;

Страна 2 >>>

Премиера на музичко-сценска драма “Надеж” – 11ти април, 2019 год

Камерна опера Битола Ве поканува да ја проследите музичко-сценската драма "Надеж" која премиерно ќе биде изведена на 11ти април, 2019 год. во 19:00 часот, во...
Zoo Garden Bitola

Зоолошка Градина

- Advertisment - Booking.com