МИА Недвижности – Битола – Агенција за недвижнини

HomeАгенции за недвижниниМИА Недвижности - Битола - Агенција за недвижнини

МИА Недвижности – Битола – Агенција за недвижнини

  • Адреса: Маркс и Енгелс 9, 7000, Битола
  • Тел: +389 77 677910
  • Тел: +389 47 232491
- Advertisment -

Улица Широк Сокак (до Хотел Епинал) – некогаш и денес

0
Дел од улицата Широк Сокак (до Хотел Епинал каде се пресекува со улица Пеце Матичевски). Поглед кон север, фотографирано за време на Првата светска...
Bitola bazaar

Стара битолска чаршија

Sv Nikola Church Lavci village near Bitola

Св. Никола село Лавци