Спомен соба на Мустафа Кемал Ататурк

Home Атракции Спомен соба на Мустафа Кемал Ататурк

Mustafa Kemal Ataturk Museum Bitola Macedonia

Mustafa Kemal Ataturk Museum Bitola Macedonia 2

Mustafa Kemal Ataturk Museum Bitola Macedonia 4

Mustafa Kemal Ataturk Museum Bitola Macedonia 5

Mustafa Kemal Ataturk Museum Bitola Macedonia 6

 

Save

Премиера на музичко-сценска драма “Надеж” – 11ти април, 2019 год

Камерна опера Битола Ве поканува да ја проследите музичко-сценската драма "Надеж" која премиерно ќе биде изведена на 11ти април, 2019 год. во 19:00 часот, во...
Zoo Garden Bitola

Зоолошка Градина

- Advertisment - Booking.com