Нова – Битола – Агенција за недвижнини

HomeАгенции за недвижниниНова - Битола - Агенција за недвижнини

Нова – Битола – Агенција за недвижнини

  • Адреса: Питу Гули 12, 7000, Битола
  • Тел: +389 47 221123
  • Тел: +389 70 269384

Улица Широк Сокак (пред Стопанска банка) – некогаш и денес

0
Дел од улицата Широк Сокак (пред Стопанска Банка Скопје) фотографирано за време на Првата светска војна, споредено со истата локација во 2017. Почекајте да се...